Ремонт на бойлери – нагревател

Ремонт на бойлер – бул. България

Понякога ремонта на бойлер е сравнително малък и бърз. Въпреки това диагностицирането на проблема е най-важната част от ремонта. Внимателното оглеждне на бойлера определено си заслужава, за да няма неприятни изненади. Ремонта ни отведе до Бул. България при семейство с малки близначки.

Явно факта, че работим в събота и неделя беше наклонил везните в наша полза. Проблема се оказа изгорял нагревател. Колкото и страшно да звучи, за нашите специалисти не беше никакъв проблем. Това което е важното за нашия екип е да се обясни на клиента точно какъв е проблема и след това да се предоставят варианти за поправка. С цени и подробности. Нашата цел е максимално да улесним клиента.
На никой клиент не му е приятно да се ангажира с търсене по магазините и/или сервизите за резервни части. След това допълнителните разправии кое как да се свърже и дали ще проработи… Също така е много важна част и това да се обясни, че ако ремонта си заслужава ще се спестят не малко пари. Но стига приказки. Време е за действия

 

Самият ремонт отне много малко време. Със закупуването на нов нагревател, поставянето и задължителното тестване всичко беше под един час и половина. Всъщност по-голяма част от ремонта отнема времето през което се чака за да загрее бойлера и да се провери дали всичко е наред. Най-основните неща са дали загрява нормално, достига до определената температура и изключва нормално. Дали няма някъде течове. дали сработва защитата както трябва. Безопасността е на първо място.

Обратната връзка също е много важна за нас. Клиентите дали са доволни от обслужването. Има ли нещо което трябва да подобрим. Градивната критика е изключително полезна.

Какво прави ремонта на този бойлер толкова интересен? Ремонта на този бойлер беше в началото на Януари 2017. Имахме няколко предварително записани часове за тази Неделя и  графика на техниците беше запълнен. Обаждането беше спешно и затова управителя на фирмата отиде собственоръчно да помогне. Благодарим и на семейството, че ни разреши да направим снимките на бойлера и за топлото гостоприемство.

Posted in Блог and tagged .