Бойлера не работи?

На всички ни се случва. Влизаме да се къпем, изненада. Няма топла вода. Поглеждаме към бойлера а стрелката на температурата клони към нула без да се е къпал някой преди нас. Много хора изпадат в подобно състояние всеки ден. Основната причина най-често е в бойлера. Дали, защото е остарял или друга причина, факта че не работи е налице. Нека разледаме какво всъщност се случва. Няма топла вода. Бойлера не работи. Имаме нужда от баня. Не знаем какво да правим.

Continue reading

Ремонт на бойлери – нагревател

Ремонт на бойлер – бул. България

Понякога ремонта на бойлер е сравнително малък и бърз. Въпреки това диагностицирането на проблема е най-важната част от ремонта. Внимателното оглеждне на бойлера определено си заслужава, за да няма неприятни изненади. Ремонта ни отведе до Бул. България при семейство с малки близначки.

Continue reading

Без топла вода по празниците. Нужно ли е да чакаме?

         За тези, които си топлим водата с бойлер знаем какво е да останеш без топла вода по празниците. Особено кошмарно е това да се случи по коледа и нова година. Дългите периоди на почивка в повечето фирми означават само едно. Да се обикаля по магазините и да се купува нов бойлер. Дотук добре, дали сте двеста, триста лева за бойлер (и с  бюджета за подаръци разходите стават доста големи). Доставката ще е до 1-2 дена, ако не го вземете с вас.

Какво обаче става с монтажа? Питате в магазина и ви казват че до три – четири дена могат да осигурят монтажист. Друг вариант е да си го монтирате вие, трети вариант е да проверите в Google за фирми за монтаж. И пак стигаме дотам, че трябва да се уговорите с някоя фирма за да се направи монтажа качествено. Значи в най-добрия случай за четири-пет дена ще имате нов бойлер. Добре, но точно по празниците, когато хората празнуват и не им е до битови ремонти, вместо да мислят за празничните трапези се почва едно безкрайно уговаряне и обикаляне.

Имахме един клиент с подобна случка. Бойлера се е развалил и от няколкото фирми, които е прозвънила са и казали, че ще го направят след празниците. След като ни се обади и направихме диагностика тя реши, че е по-добре да се купи нов бойлер. С диагностиката, закупуването и доставката на новия бойлер, демонтаж на стария бойлер и  монтаж на новия. С проверката и абсолютно всички необходими стъпки за да е качествена работата времето беше два часа и половина!

Клиента беше изключително доволен, че вместо за 4-5 дена е свършена работата за 2.5 часа и то без да излиза от вкъщи!!! Без да се обикаля по магазините, без да се уговаря допълнително време за ремонт, без да се ходи по задръствания и най-важното всичко става без нерви. Имахме и бакшиш 🙂 По празниците стават чудеса.

Ако имате подобен проблем с бойлер с радост ще ви помогнем да го решите за отрицателно време.

Телефона ни е

0878 230 236

Звъннете и попитайте.

Нов бойлер за нула време

ganka-ilievaЕто какво ни написа още един доволен клиент:

Благодаря за добре свършената работа! Единствената фирма, която си вдигна телефона посред нощ, на следващия ден вече имахме нов бойлер! Препоръчвам.

Звучи като реклама, но си е точно така. Единствено ние от donchev-service помогнахме на клиента докато няколко фирми са отказали категорично а други изобщо не са си вдигнали телефона. Представете си ако по някакъв начин стар бойлер пробие и започне да тече. Да не говорим, че има и ток което си е направо опасно. Най-логичното е да се помогне максимално бързо и качествено на клиента. Едва ли звъни, защото си няма друга работа посред нощ и иска да си бъбри с някой отсреща.

Бойлер с проблем в налягането

бойлер

ремонт на бойлер в Левски Г

бойлер

ремонт на бойлер в Левски Г

Ремонт на бойлер отново в квартал Левски Г . Оправихме проблемите с налягането. В електрическата част също имаше малък проблем . Подменихме и  меките връзки. Общо 40 минути работа. Още един доволен клиент.

п.с Благодарим за бонбоните