Без топла вода по празниците. Нужно ли е да чакаме?

         За тези, които си топлим водата с бойлер знаем какво е да останеш без топла вода по празниците. Особено кошмарно е това да се случи по коледа и нова година. Дългите периоди на почивка в повечето фирми означават само едно. Да се обикаля по магазините и да се купува нов бойлер. Дотук добре, дали сте двеста, триста лева за бойлер (и с  бюджета за подаръци разходите стават доста големи). Доставката ще е до 1-2 дена, ако не го вземете с вас.

Какво обаче става с монтажа? Питате в магазина и ви казват че до три – четири дена могат да осигурят монтажист. Друг вариант е да си го монтирате вие, трети вариант е да проверите в Google за фирми за монтаж. И пак стигаме дотам, че трябва да се уговорите с някоя фирма за да се направи монтажа качествено. Значи в най-добрия случай за четири-пет дена ще имате нов бойлер. Добре, но точно по празниците, когато хората празнуват и не им е до битови ремонти, вместо да мислят за празничните трапези се почва едно безкрайно уговаряне и обикаляне.

Имахме един клиент с подобна случка. Бойлера се е развалил и от няколкото фирми, които е прозвънила са и казали, че ще го направят след празниците. След като ни се обади и направихме диагностика тя реши, че е по-добре да се купи нов бойлер. С диагностиката, закупуването и доставката на новия бойлер, демонтаж на стария бойлер и  монтаж на новия. С проверката и абсолютно всички необходими стъпки за да е качествена работата времето беше два часа и половина!

Клиента беше изключително доволен, че вместо за 4-5 дена е свършена работата за 2.5 часа и то без да излиза от вкъщи!!! Без да се обикаля по магазините, без да се уговаря допълнително време за ремонт, без да се ходи по задръствания и най-важното всичко става без нерви. Имахме и бакшиш 🙂 По празниците стават чудеса.

Ако имате подобен проблем с бойлер с радост ще ви помогнем да го решите за отрицателно време.

Телефона ни е

0878 230 236

Звъннете и попитайте.

Posted in Блог and tagged , , .